JAZZ JARO 2016

Volný čas, Hudba, hudba, koncert, kultura, volný čas
Festival Jazz Jaro je zpět!

Průběžný mezinárodní hudební festival Jazz Jaro je s novým rokem zpět a stejně jako vždy se rozmáchne v čase: od 19. ledna do 14. června 2016 nás čeká celkem 24 jazzových či bluesových večerů v klubu Stará Pekárna. Potřetí v historii festivalu program zasahuje až do první poloviny června, ale nešlo jinak, neboť na toto období jsou nachystány hned tři hvězdné „pecky“, které nešlo přeložit na jindy…

Letošní ročník Jazz Jaro jsme pojali jako vždy kosmopolitně – téměř dvě třetiny (patnáct večerů) budou patřit zahraničním nebo smíšeným sestavám. Ostatně jazz sám je někdy označován jako „univerzální světový jazyk“. Postupně představíme polské, nizozemské, americké, britské, slovenské, maďarské a slovinské hudebníky.,Na dvanáct vybraných koncertů (jde o ty nejlepší večery, mimo jiné osm zahraničních vystupujících, především o Američany a Brity) si můžete zakoupit permanentní vstupenku za 580 Kč ve třech obvyklých předprodejích, takže vás každý večer přijde na pouhých 48 korun. A POZOR! Na prvních dvou koncertech celé série Jazz Jaro 2016 (út 19. ledna + út 26. ledna) bude od 19 hodin tato permanentka na baru a u vchodu do klubu k dispozici za akční cenu 450 Kč.

Vstupné na jednotlivé koncerty Jazz Jaro 2016 se bude pohybovat v rozmezí 99-149 Kč (předprodeje) a 140-190 Kč (na místě). Využijte prosím možnosti zakoupení vstupenek ve třech předprodejních místech (Indies + Dům pánů z Lipé v centru Brna + bar Staré Pekárny), kde budou vždy výrazně levnější než večer na místě.








Termíny