Benefiční koncert pro Nadační fond Modrý hroch

Volný čas, Hudba

Zveme Vás na již 6. benefiční koncert projektu studentů Lékařské fakulty Masarykovy univerzity - Večer plný hudby aneb i tak se dá pomáhat. Snažíme se touto cestou přispět neziskovým organizacím, jež pomáhají našim nejmenším pacientům.

Letošní koncert věnujeme NF Modrý hroch, který spolupracuje s Klinikou dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie v Brně, podporuje děti po úrazech a snaží se jim také předcházet formou preventivních programů. Za dobu naší existence jsme hrošíkovi mohli přispět na koupi speciálního ultrazvukového inhalátoru pro děti s dýchacími potížemi nebo speciálním vozíkem pro malého Vojtu, kterého loni před vánoci srazilo auto.

Za nynější výtěžek bychom rádi pořídili další rehabilitační pomůcky, které dětem usnadní rychlejší rekonvalescenci a návrat do běžného života. Vstupné je dobrovolné. Přispět můžete do zapečetěné pokladničky, koupí propagačních předmětů nadačního fondu nebo ručně malovaných hrnečků, které jsme vyrobili s dětmi při jejich pobytu v nemocnici. Vystoupí studenti Masarykovy univerzity a kapela The Baskers. Těšíme se na Vás!

Více na www.vecerplnyhudby.cz nebo https://www.facebook.com/vecerplnyhudby/









Termíny