XIII.MEZINÁRODNÍ FESTIVAL OUTDOOROVÝCH FILMŮ

Film, Volný čas, film, volný čas, kultura, ostatní
Máte se na co těšit. Úroveň přihlášených filmů je na vysoké úrovni.
Příznivce outdoorových sportů, filmů a dobrodružství zveme na třináctý ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů, který se koná ve více než 40 městech v ČR a na Slovensku. Poprvé zavítá i do Chebu a to ve dnech 19. – 22. listopadu 2015.
Máte se na co těšit. Úroveň přihlášených filmů je na vysoké úrovni. Nezhlédnete jen filmy popisného charakteru, mapující mnohdy neskutečné projekty i expedice, ale i filmy emotivního ražení. Budete se v duchu sklánět před uměním řady filmařů, kteří většinou v nehostinných i extrémních podmínkách při vrcholových sportovních výkonech dokážou navíc točit a přinášet nám neskutečná svědectví.

V Klubu Svoboda v Chebu (Za Mostní branou 5) vám budeme od čtvrtka 19. 11. do neděle 22. 11. 2015 promítat filmy v kategoriích:
• A. dobrodružný a extrémní sportovní film
• B. horolezecký a horský film
• C. dobrodružný vodní sportovní film
• D. cestopisný film
Všech 24 filmů je koncentrováno do šesti bloků a tří dní. Vstupné 60 Kč (1 festivalový den), permanentka 150 Kč (4 festivalové dny).
Kompletní festivalový program naleznete na: http://www.outdoorfilms.cz/program/?mesto=70a vstupenky si můžete koupit on-line na www.kcsvoboda.cz.
Festivalový spot: https://www.youtube.com/watch?v=BI9nt1NURRE








Termíny