Hokejová show HC Světlá vs. HC Olymp

Volný čas, Sport
Mimořádně již od 2. prosince probíhá předprodej vstupenek v turistickém informačním centru na Hokejovou show HC Světlá vs. HC Olymp, která se uskuteční 19. února 2016 od 18 hod. ve Sportovním centru Pěšinky ve Světlé nad Sázavou.

 

Kompaktní zábavný pořad na ledě, ve kterém se nejedná pouze o hokejové utkání, nýbrž o zábavu se vším všudy. Umění ledního hokeje, pěvecká vystoupení, ale také legrační herecké dovednosti osobností týmu HC Olymp, urputné boje u mantinelu mnohdy končící legračními šarvátkami, dokonce i o hromadné bitky není nouze…

 

HC Olymp – Hokejový tým hvězd
Tým HC Olymp vznikl díky televiznímu seriálu Poslední sezona, kde titulní roli hokejisty Jana Krolla ztvárnil herec Martin Dejdar. Tomu lední hokej natolik přirostl k srdci, že se rozhodl nepohřbít tým s posledním natáčecím dnem, ale naopak jej přivézt k ještě větší slávě. Vznikla myšlenka založit tým HC Olymp Praha, který vyjíždí na česká kluziště k exhibičním zápasům proti týmům měst, obcí a dalších institucí, kde svá utkání nabízí jako humornou a sportovně-společenskou show.
Více o týmu naleznete na http://www.hcolymp.com

 

Předprodej vstupenek mimořádně od 2. 12. 2015 v TIC Světlá n. S., tel. 569 496 676, info@svetlans.cz





Další dokumenty k akci

  




Termíny