4FANS

Pro děti

Kde potkat známé tváře online zábavy českého i mezinárodního věhlasu bude jasné v pražském Kongresovém centru ve dnech 16. a 17. ledna 2016, kdy se uskuteční 4. ročník festivalu 4FANS. "Ve snaze neustále zvyšovat kvalitu a zlepšovat podmínky pro vystupující a mladé účastníky jsme změnili místo konání prvních tří ročníků a přesunuli jsme festival do Kongresového centra, což nám umožní nabídnout vynikající zvukovou a osvětlovací techniku, lepší organizační zázemí a snazší dopravu pro všechny návštěvníky festivalu," zmiňuje Tom Ristovský z pořadatelské agentury ZR Games.

Dvoudenní 4FANS představuje výjimečnou možnost potkat naživo hvězdy YouTube, nakouknout pod pokličku práce letsplayerů a vloggerů nebo vidět cosplayery v jejich kostýmech. V minulých letech přijala pozvání celá špička CZ/SK YouTube scény, například Gogo, ViralBrothers, Trolden, Hoggy, Jirka Král, Expl0ited, MadBros, Ment, TerriBlitzen a spousta dalších. Festival je neobvyklý i tím, že hostí hvězdy světového YouTube formátu, jako byli v minulých ročnících Tobuscus, EqualsThree nebo Drew Malino. Ani čtvrtý ročník nebude ochuzen o vzácné hosty, kteří se budou účastnit talkshow, vystoupení, autogramiád a fotografování se svými fanoušky. Právě pro ně je 4FANS organizován, nabízí jim přesun zábavy z online světa do offline reality a dává jim šanci poznat nové věci a učit se od elitních entertainerů. 4FANS zábavnou formou a pečlivě připraveným programem podporuje soudržnost herní a zábavní komunity. "Přesvědčit se o tom mohou i rodiče, které také srdečně zveme a věříme, že jim naše akce umožní poznat zájmy jejich dětí z jiného úhlu pohledu," přidává své pozvání Tom Ristovský.

Aktuální ročník 4FANS slibuje doposud největší Cosplay přehlídku, soutěž krásy 4FANS Miss Beauty, obří PC hernu plnou turnajů o ceny, tematické workshopy a diskuze, hudební vystoupení a také bohatý doprovodný program. To vše za účasti youtuberů a skvělé nálady. Společenská část vyvrcholí klubovou afterparty. "Precizní organizace, krátké čekání ve frontách, dokonalá audio a video aparatura a reprezentativní prostředí Kongresového centra jsou významným posunem v pořádání 4FANS," říká Tom Ristovský a poznamenává, že "bez všech účastníků, hostů, dobrovolníků a partnerů by se konání této skvělé události realizovalo podstatně hůře a patří jim všem naše velké díky."

Vstupenky, podrobný program a informace o pozvaných hostech jsou dostupné na webové stránce www.4fans.cz. 









Termíny