Jídlo s.r.o. autora kuchařek Romana Vaňka

Volný čas

Chcete se dozvědět více o tajuplném světě potravin? Ve čtvrtek 5. listopadu v 16.00 si s autorem oblíbených kuchařek Romanem Vaňkem prověříte, co skrývá jeho novinka Jídlo s.r.o. Beseda a autogramiáda se koná u příležitosti vydání velké naučné obrazové knihy a je pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.

 

Jídlo  s.r.o.  boří  některé  mýty  a  díky  moderním  technologiím  v  mobilních  telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře. Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.

 

Roman Vaněk vystudoval SOŠ výtvarnou v Praze. Pracoval jako fotoreportér, mj. i v LN. Je jedním ze zakladatelů Studentských listů v prosinci 1989. V roce 1993 začal podnikat, 18 let obchodoval s Brazílií, 11 let s Čínou. Jako první začal importovat brazilská vína do Evropy. Spřátelil se s významnými kuchaři, navštívil stovky restaurací. Absolvoval kulinářské stáže, má výuční list jako kuchař. V lednu 2008 otevřel Pražský kulinářský institut. Ročně jím projde na čtyři tisíce žáků. Napsal několik kuchařských knih, vesměs bestsellerů.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029.





Účinkují

Roman Vaněk





Termíny