Degustace rozmanitých medovin

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Ochutnávka rozmanitých medovin, která změní váš názor na medovinu.

Začal podzim, v  chladném období rádi holdujeme svařáku anebo horké medovině. Ale jakou medovinu často pijeme nebo kupujeme v Praze ale i jinde? Je to medovina z medu? Je to medovina, kterou si chceme vychutnat nebo se jí jen opít? Zanevřeli jste na medovinu, protože je to tlamolep a bolehlav? Ani se vám nedivím. Mě se to stalo také. Co takhle nová šance pro opravdu poctivou medovinu?

Pojďte se seznámit s historií a výrobou medovinu a ochutnat ty nejlepší medoviny, které vybralo Muzeum medoviny.

Od přírodních a jednodruhových, přes kořeněné, bylinkové a ovocné medoviny. Celkem 10 vzorků. K tomu občerstvení: chléb, sýry a ochutnávka jednodruhových medů.

Cena: 350Kč

Kapacita 20 osob.

Rezervujete si místo přes webový formulář, jinak vám ho nemůžeme garantovat.









Termíny