The Prodigy

Hudba, Rock & Pop, Hip Hop & R'n'B, Dance party
"The Day Is My Enemy" Tour

Mimořádný koncert kultovní legendy k sedmnáctému listopadu s omezenou kapacitou po úspěšném vystoupení na Trutnoff Open Air Festivalu k nedožitým narozeninám náčelníka Václava Havla se pořádá Geronimo Tribe pod záštitou Knihovny Václava Havla a Městské části Praha 8.

Otevřeno / Open: 18:00. Start: 20:00.

Vegetariánské občerstvení, knihy a stánky s dalšími proprietami.

Po koncertě neformální část večera do ranních hodin: Vložte kočku, Petr Váša, Ivan Hlas a trio, Záviš, Marta & Rasputin, The Boom Beatles.

Doprava:
V okolí haly Fórum Karlín se nachází rezidenční čtvrť s velmi omezenými možnostmi parkování. Doporučujeme tedy příjezd MHD - nejbližší stanice metra je Křižíkova (trasa B) a nachází se necelých 5 minut od vstupu do haly.

Vstup bude otevřen v 18:00. Všechny vstupenky budou kontrolovány čtecími zařízeními, dbejte proto, prosíme, na čitelnou kvalitu vstupenek zejména v oblasti čárového kódu.
Vstupenky TICKETDIRECT si vytiskněte jako A4 a nijak je nestříhejte, vstupenky iPhone Passbook mějte připraveny na obrazovce svého mobilního zařízení.
Vzhledem k prakticky vyprodané kapacitě Fóra Karlín na tento koncert vám doporučujeme přijít s dostatečnou časovou rezervou před začátkem koncertu.

Držitelé vstupenek ZTP/P se kromě vstupenky musejí na místě prokázat příslušným dokladem, jinak nebude jejich doprovod zdarma vpuštěn. Pro vozíčkáře bude vyhrazen prostor na galerii.








Termíny