Slavnost Orla

Divadlo, Volný čas, Hudba, Sport, Pro děti
Slavnost Orla v Kroměříži bude největším setkáním mládeže tohoto léta

Třídenní setkání převážně mladých členů a příznivců sportovní organizace Orel se uskuteční 20. – 22. srpna v Kroměříži. Na programu bude řada sportovních aktivit – turnaje i workshopy. Připraveno je i kulturní vyžití – vystoupí skupina Čechomor, či O5&Radeček. Zváni nejsou jen fanoušci Orla. Akce je určena pro širokou veřejnost. „Na své si přijdou nejen mladí. Program byl sestaven tak, aby si zábavu našli všichni od dětí předškolního věku, až po seniory,“ prozradil hlavní organizátor Ladislav Kotík.

Organizátoři očekávají, že o Slavnost Orla bude nebývalý zájem. „Vzhledem k tomu, že se letos nikde v Česku nekoná žádné podobné setkání mládeže, to naše bude největší. Jistě se dočkáme skvělé atmosféry,“ řekl Kotík. Počítá se s návštěvou několika tisíc lidí. „Jsme schopni ubytovat všechny návštěvníky, kteří se registrují na www.rokorla.cz,“ ujistil hlavní organizátor Kotík.

Slavnostní zahájení akce je ve čtvrtek 20. srpna od 19.00 hod., kdy se na divadelních prknech představí známá hra z cimrmanovské dílny Hospoda na mýtince. „Po další dva dny bude program doslova nabitý od rána až do večera,“ navnadil Kotík. Na pátek i sobotu je připraveno bohaté sportovní i kulturní vyžití. Jsou připraveny sportovní turnaje, výtvarné dílny, poznávací hry i workshopy, které nabízejí možnost vyzkoušet si netradiční sporty. V nabídce bude ringo, indiaca, lakros, bränball či frisbee. Všechna stanoviště budou rozeseta po celé Kroměříži, přičemž centrem dění bude Velké náměstí. Na hlavním podiu vystoupí amatérští i profesionální umělci. Hlavními hvězdami pátečního koncertu budou skupiny Kamelot a O5 & Radeček. Na tom sobotním zazáří Marta Kubišová a Čechomor.





Účinkují

Čechomor, O5 & Radeček, Kamelot, Marta Kubišová...

Další dokumenty k akci

  




Kontakty

www.rokorla.cz

Termíny