Tradiční recepty Vietnamské kuchyně

Kurzy, vzdělání, konference

Vietnamská kuchyně je typická svou pestrostí a zároveň jednoduchostí. Přijďte se naučit připravit jednu z verzí tradiční polévky Pho, která je v dnešní době tak oblíbená.

Překvapí vás jednoduchost přípravy letních závitků, které jsou jedním z nejchutnějších předkrmů.

 

Bún chả jako další populární pokrm z této vzdálené země nemůže na našem menu také chybět.

MENU:

  • Sinh tố xoài [šiň tó suai]

koktejl s čerstvým mangem

  • Gỏi cuốn [zoi čun]

studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem]

  • Phở bò [fhǣ ba]

polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi phở a jarní cibulkou

  • Bánh xèo [pǣn kseo]

syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou

  • Bún chả [bun čá]

grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem

  • Nước chấm [nús čam]

pikantní dipy k masu, nudlím a polévkám









Termíny