Tři sestry - 2015 Radegast tour

Hudba
Tři sestry jsou česká kapela, která původně hrála punk. Později se přiklonila i k dalším hudebním stylům od rocku, přes punk rock, občas i metal. Textařem, hlavním zpěvákem a vůdčí osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec. Někdy se styl této kapely označuje také jako pubrock pro její texty s hospodskou tematikou.

TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015
Skupina Tři sestry v letošním roce oslaví své 30. narozeniny. Narozeninové oslavy propuknou hned v květnu a o pozděj bude následovat velkolepé TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015 ku oslavě 30ti let na české hudební scéně. Skupina Tři sestry v období od května do září v rámci tour navštíví 21 open-air areálů Čech a Moravy.
Novým partnertem tour je pivo Radegast, tudíž se můžete těšit na ryzí pivo Radegst 10° i 12°, které sebou přináší celoturovou soutěž o volné, VIP vstupenky a možnost účasti na Hokejovém mači umělců a výherců Tři sestry Radegast tour. VIP zóna vám nabídne pohodlí a pivo zdarma. Samozřejmě nebude chybět výčep přímo na podiu, ze kterého jsou občerstvováni návštěvníci v první řadě.
Vše vyvrcholí dvouhodinovým koncertem Tří sester, během něhož zazní zbrusu nové písničky z právě vznikajícího alba doplněny o léty prověřerné songy.
Hosty turné a pomocníky při zapíjení kulatých narozenin budou spřátelené soubory.
VSTUPENKY UŽ V PRODEJI. !!!




Účinkují

Tři sestry

MZH

E!E

Doctor P.P.





Kontakty

www.vichr.cz

Termíny