Michal Horáček a hosté: Na cestě

Hudba

Recitál Michala Horáčka a jeho hostů NA CESTĚ 2015


Navazuje na turné Mezi námi 2014.  Po úspěchu alba "Český kalendář" (nejprodávanější CD roku v ČR), které tvořilo základ koncertu Mezi námi, přichází textař a producent Michal Horáček s projektem "Segrado". Také toto album dobylo díky zájmu (platících) posluchačů nejvyšší příčku přehledu nejprodávanějších CD (říjen 2014), a je přirozené, že bude i těžištěm nového koncertního turné, chystaného pro rok 2015.

Turné, nazvané MICHAL HORÁČEK - NA CESTĚ 2015, ovšem nepředstavuje koncertním posluchačům jen písně v interpretaci Františka Segrada. Na jevišti jej opět doprovodí i Lenka Nová a Ondřej Ruml a nově, po návratu z pěveckých a hereckých studií v New Yorku, také Horáčkova dcera Ruth.

Čtyři interpreti jsou provázeni čtyřmi vynikajícími českými sólisty: Petrem Maláskem (klavír), Josefem Štěpánkem (kytary), Janem Tenglerem (kontrabas) a Petrou Malíškovou (violoncello).

Kromě písní se svými texty oslovuje Michal Horáček posluchače i úvahami, a také vzpomínkami na třicet let spolupráce se skladateli jako Petr Hapka, Jaroslav Svoboda (leader skupiny Traband) nebo Michael Kocáb. Obvykle přidá i recitaci některé ze svých balad a vždy do pořadu zakomponuje zamyšlení nad právě aktuálními událostmi; každý koncert je proto jiný, unikátní.

V Buchlovicích se Michal Horáček objeví poprvé, tak všichni milovníci jeho muziky a kvalitní české hudby vůbec, nezmeškejte příležitost vidět tento projekt na vlastní oči živě.





Účinkují

Michal Horáček

František Segrado

Lenka Nová

Ondřej Ruml

Ruth Horáčková

Petr Malásek a další





Kontakty

www.vichr.cz

Termíny