FINGERS UP 2015

Divadlo, Volný čas, Hudba, Sport, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Festivalové městečko, které najdete v Mohelnickém kempu, bude celý srpnový víkend připomínat známé zahraniční festivaly. A to díky zážitkům, které si návštěvník bude moci vyzkoušet. Pro sportovní nadšence bude připravený Longboard, Slackline, plážový volejbal nebo Bumper ball. Pro umělce čtení poezie, Street Art nebo Fashion Market a pro všechny ostatní třeba inovativní workshopy s kapelami, bazén a v neposlední řadě výborné jídlo od místních dodavatelů.

 

Zajímá vás, co budete po dobu festivalu poslouchat? Pořadatelé nabídnou například britské The Wombats, dánskou zpěvačku MÖ, rockové Kensington (NL) nebo indie rockery Bilderbuch z Rakouska. Česká scéna bude mít zastoupení v podobě pop-punkových Rybiček 48, ikonické Vypsané fixy nebo kapely O5&Radeček. Kompletní line-up a více informací o festivalu naleznete na proc.fingersup.cz, nebo na www.fingerup.cz.

 

O festivale Fingers Up

Hudební festival Fingers Up se chce vymanit ze stereotypu, který vládne na české hudební scéně. Klade důraz na atmosféru, zážitky a hlavně emoce. V následujícím ročníku 2015 se chce definitivně  odlišit od ostatních festivalů a návštěvníkům nabídnout neobvyklé možnosti, jako workshopy s kapelou, jídlo ve vysoké kvalitě a od místních dodavatelů, street art, fashion market, spousty sportovních zážitků nebo třeba možnost ve volbě ubytování. Fingers Up je žánrový, nevšední a přestavuje především zahraniční kapely.









Termíny