Kurz steaků: Brazilský vysoký roštěnec Entercote

Kurzy, vzdělání, konference

Protože obliba steaků stále roste, připravili jsme pro Vás kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí ho umět skvěle připravit!

V kurzu Steaky II. pracujeme se steaky Entrecote. Kromě verze II. si můžete vyzkoušet i verzi steaky I. - z Argentinské svíčkové.

A jak to probíhá na kurzu Steaky?

Společně s šéfkuchařem se během kurzu Steaky, zakončeného povečeřením Vašich výtvorů, naučíte připravovat chutné steaky v originálních úpravách a také pochopíte, co to znamená, když je steak medium nebo rare propečený.

Naši šéfkuchaři Vás naučí připravit steak a také Vám ukáží různé typy příloh, které se k masu nejlépe hodí. Přijďte je vyzkoušet!

MENU:

  • Hovězí Carpaccio s rukolou a parmazánem
  • Steak Entrecote s grilovanou zeleninou
  • Vepřová panenka ve slanině
  • Brambory dauphinois
  • Krkovička na černém pivu
  • Grilovaný ananas








Termíny