JAMROCK 2015

Volný čas, Hudba, Pro děti

Jamrock, festival s nejpříjemnější atmosférou, u nás vypukne první červnový víkend od 4. – 6. června 2015.

 

Více informací o kapelách a programu naleznete na www.jamrock.cz.

 

LETOŠNÍ JAMROCK MÁ KROM 2 TRADIČNÍCH, TATO DALŠÍ 4 PÓDIA:

 

WORLD-FOLK-COUNTRY-ALTERNA pódium, které v úplně samostatném areálu cca 250m od areálu JamRocku, v prostorách přímo pod rozhlednou ROZÁLKA. Pódium bude mít letos vylepšený catering, další stánky s nápoji a nonfoodem, vznikne samostatný areál se svým vstupem a grafikou.

 

3. PÓDIUM - SKUTEČNÁ LIGA - pódium, které je pro vás přichystané ve spolupráci s touto dlouholetou tradiční soutěží kapel. Soutěž Skutečná liga je nejdelší soutěží živě hrajících kapel, ze kterých vybírá odborná porota ta nejlepší, které uvidíte právě na JamRocku.

 

JamDANCE - pódium ZCELA NOVÉ ve velkém stanu, kde bude ráj příznivců elektroniky a DJ's . Letos tak poprvé užijete v pátek drum'n'bass a v sobotu trance - house (EDM) muziku, kde až do ranních hodin budete poslouchat a tančit na množství nejlepších českých, slovenských i zahraničních DJ's ve světle reflektorů a světelných efektů.

 

Vstupenky si budete moct koupit samostatně jen na tento den se zahraničními a nejlepšími českými DJ's za pouhých 299Kč v předprodeji v Ticketstreamu a u našich partnerů.

 

JamíkSTAGE - pódium, kde bude úplně samostatný program pro naše nejmenší, kde budou vystupovat klauni, divadýlka pro děti, kapely s písničkami, na které si zazpívají vaše ratolesti s nimi atd.

 

Samostatný bude celý dětský areál s hlídaným vstupem, kde pohlídají i vaše děti s veškerou zodpovědností za ně!

 

Celý dětský Jamrock - vlastním jménem JAMÍK vedou a programově zajišťují zkušení profesionálové z organizace Rodinné pasy, kde také zakoupíte rodinné slevněné vstupenky.

 

SPOUSTA SKVĚLÝCH STÁNKŮ S VÝBORNÝMI SPECIALITAMI I FESTIVALOVOU KLASIKOU - TO BUDE LETOŠNÍ JAMROCK - tedy všechno jinak a hlavně podstatně lépe i levněji!

 

Letos se můžete těšit na piva z produkce BUDVARU, alkohol a Tatran TEA z produkce CzechoslovakSpirit, kompletní nealko z produkce KOFOLY atd.

 

Můžete se těšit také na speciál JamRockový nápoj - alkoholická dobrůtka, kterou bude vyrobena jen pro Jamrock a podle vlastní receptury!

 

JamRock je FESTIVAL, a zdá se, že z těch velkých je posledním, KTERÝ JE V OPRAVDOVÉ PŘÍRODĚ! Očekávat tedy můžete SLÁMOVÉ SKULPTURY, které už v roce 2013 zdobily areál, a které se vám tak líbily. Budou mít i letos své místo a ta jedna - ta NEJZÁSADNĚJŠÍ - OBŘÍ SRDCE - které se stalo i konečným symbolem JamRocku, jako symbol toho, jací diváci na JamRock chodí, bude symbolicky zapálena! Samozřejmě bude postavena i sedmimetrová kytara. Navíc letos vznikne něco nového...ale to bude součástí překvapení.

 

Vzhledem k tomu, že už je čas strávit první noc venku, je pro Vás připraveno jako obvykle stanové městečko. Stanové městečko zůstává ZDARMA! Pro letošní rok jsou přidány také sprchy.

 

Těší se na vás, team Jamrock









Kontakty

www.jamrock.cz/

Termíny