Festival MEZI KOPCI

Hudba

První ročník nového rodinného hudebního festivalu Mezi Kopci připravuje mladý kolektiv nadšenců z Pensionu Sněženka . Festival se uskuteční na začátku července v krásném místě které je lemované řekou Kamenicí a leží mezi kopcem Tanvaldský Špičák a Bukovou horou.

Celodenní akce nabídne hudební všehochuť, lokální seskupení Luděk která se podle svých slov zabývá vychylováním elektronických zvuků do obsedantních rytmů,to prostě musíte zažít , po obsedanci přichází uvolnění v podobě reggae matadorů naší scény Babalet . O přitvrzení muziky se postará hardrocková kapela The Broken Dam.

Na festivalu vystoupí liberecká legenda Těla která v tomto roce přeskočila 20 let na hudební scéně a my všechny fanoušky srdečně zveme aby se připojili s gratulací.

Černé kalhoty a funky drive, černé brýle a soulová naléhavost, černé kravaty a jazzová elegance, bílé košile a rocková energie to vše je 
Laura a její tygři.

Po trumpetách se představí pohodáři z Valašského Meziříčí skupina
kterou není nutno představovat protože její písničky zní éterem již od roku 1987 od 20 00 MŇÁGA A ŽĎORP.

Po Mňáze se k naší obrovské radosti postaví v plné kráse a síle
Kapela Hrůzy v čele s frontmanem Michalem Hrůzou.

O zakončení se postará folkově bigbítová partička Dekolt která se pokouší svou tvorbou čeřit české hudební vody a daří se jí to velmi dobře.

Podobná akce se v Jizerských horách uskuteční poprvé, vstupenky jsou již v předprodeji na Ticketstream a nebo je můžete zakoupit přímo v místě konání.Pro návštěvníky je připraveno stanové městečko a dostatek parkovacích míst v areálu Tanvaldského Špičáku. Celou akcí bude provázet Martin Šimek.

 





Účinkují

Cena vstupenek a časový harmonogram:

 -  Luděk      

10:00

 

 - Babalet  

12:00

 

 - The Broken Dam

14:00

 

 - Těla

16:00

 

 - Laura a její Tygři          

18:00

 

 - Mňága a žďorp

20:00

 

 - Kapela Hrůzy

22:00

 

 - Dekolt

23:30

 

Lístky v předprodeji na TICKETSTREAM 250,- na místě 300,- 

Celým festivalovým dnem vás bude provázet MARTIN ŠIME





Termíny