LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY PRO DĚTI - TOY STORY 3

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Woody a jeho přátelé mají problém. Andy se chystá na univerzitu. Je starší a už hračky nepotřebuje. Jeho hračky jsou přemístěny do nového domova, na místo, kde si s nimi děti neumějí hrát. Woody musí pomoci svým přátelům uniknout a vrátit se s nimi domů.

----------------------------------------------------------------

Kdo si hraje, nezlobí. A v Hampsonu se také naučí, dodáváme. Děti o prázdninách u nás čeká množství projektů, her, písniček a zábavných úkolů v angličtině. Umíme zaujmout jejich pozornost, pobavit je, poučit a poskytnout jim možnost se hladce zapojit do mnoha aktivit ve vřelém prostředí. Hlavní učební pomůckou kroužků jsou knížky v upraveném vydání pro děti od nakladatelství Penguin Books.

 

I o letních prázdninách letošního roku je tu pro vás zajímavý a osvědčený prázdninový projekt pro děti předškolního i školního věku. Po dobu jednoho týdne vždy od 8:00 do 13:00 bude vaše dítě trávit smysluplně čas při kreativních činnostech a hrách a přitom se nenásilně zdokonalovat v angličtin?. Program probíhá v sídle jazykové školy Hampson v centru města (tř. Václava Klementa 601), kde jsou k dispozici jak speciální vybavené učebny, tak uzavřená zahrada pro venkovní aktivity.

Jazyková výuka v Hampsonu je sázkou na kvalitu. Hampson byl jednou z prvních institucí v tehdejším Československu, kde byla zahájena výuka cizích jazyků pro předškolní děti. Tuto tradici neustále rozvíjíme a jako největší centrum mimoškolního vzdělávání v regionu nabízíme nejen intenzivní docházkovou i pobytovou výuku cizích jazyků pro dospělé, ale i kvalitní výuku angličtiny pro všechny věkové kategorie dětí.









Termíny