FOREST NIGHT RUN

Volný čas, Sport, Turistika

Srdečně Vás všechny zveme na sportovní akci do Hradce Králové,kde se již podruhé uskuteční noční závod v běhu na 8/16/ 32 km s názvem FOREST NIGHT RUN dne 11.září 2015 se startem ve 20:00.

 

Závod je určen pro širokou veřejnost, všem výkonnostním kategoriím. Tímto nočním závodem chceme motivovat veřejnost k aktivnímu životnímu stylu a ukázat tak, že i v noci můžete sportovat a bystřit tak své smysly. Závodit se bude v nočním terénním běhu jednotlivců.  Součástí závodu je i Dog running-běh se psem. Trať závodu je vedena prostředím městských lesů Hradce Králové. Start a cíl je Bufet u Vlka, který je ideálním místem pro pořádání sportovních i společenských akcí. Nachází se v místě zvaném Vlčí jámy. V minulých dobách v hradeckých lesích žilo mnoho vlků, kteří škodili nejenom lidem, ale také dobytku. Proto byly na mnoha místech hloubeny jámy, do kterých se vlci chytali a kde byli poté ubiti klacky a kamením. A odtud pravděpodobně pochází místní pojmenování a název bufetu. Samozřejmostí na akcích rungorun.cz je i “ Kejta party v Bufetu u Vlka“.  Na vítěze v jednotlivých kategoriích čekají hodnotné ceny a tombola pro všechny registrované účastníky.

 

Kouzlo nočního lesa musí dostat snad každého!Prostor i čas najednou získávají nový rozměr,obzor máte zúžen na dosvit čelovky a v jejím odlesku si všímaáte detailů,které ve dne nevidíte,výrazně roste vnímání lidských smyslů.Zamrazí vás,jak silně najednou začnete vnímat realitu a detaily.Jen vy a les,právě teď a tady.Veškerý reálný svět se vám smrskl na dohled,rychlost,hlučnost a klipovitost dnešní doby zmizela pryč a vy si užíváte jen svých pár metrů reality v úzkém kuželu viditelného světa.V temném lese na počátku podzimu si připadáte jako objevitelé…

 

Centrum Zdravého pohybu NW Live  http://nwlive.cz/hradec-kralove/ Vám při závodě nabídne možnost kineziotapingu za cenu 100,- za tejp, pro zájemce seznámení s technikou Zdravého běhu, nordic runningu a nordic walkingu, k dispozici walkingové i runningové hole – půjčovací i na prodej.

Vizí centra Zdravého pohybu NW Live http://nwlive.cz/hradec-kralove/ je návrat k přirozenému pohybu. Zaměřuje se na práci s hlubokým stabilizačním systémem a správné držení těla formou cvičení SM Systém, walkingových aktivit a harmonizačních cvičení.

Každý může zvítězit,záleží jak to celé pojmete!









Termíny