NEJEN S KOČÁRKY OKOLO MILÍŘE

Volný čas, Sport, Pro děti, Turistika

Srdečně Vás všechny zveme na sportovní akci pro celou rodinu do Hradce Králové, kde se 27.června 2015 uskuteční netradiční závod v běhu, sportovní chůzi na 8 km s kočárkem, sportovním vozíkem, či stavebním kolečkem.

Závod je určen pro širokou veřejnost, všechny věkové skupiny ,pro maminky, tatínky, prarodiče i celou rodinu.

 

Trať je možné proběhnout jako vítr, nebo si užít procházku lesem s celou rodinou a přitom zároveň navštívit nádhernou rozhlednu Milíř v hradeckých lesích.

Součástí  závodu „NEJEN S KOČÁRKY OKOLO MILÍŘE“  je i čistě běžecký závod „MILÍŘSKÁ OSMIČKA“, dále závod odrážedel a bohatý doprovodný program pro celou rodinu po celý den.

Upozornění pro závod odrážedel: Jízda bez cyklistické přilby není povolena!

 

Na vítěze v jednotlivých kategoriích čekají hodnotné ceny a tombola pro všechny registrované účastníky.

Samozřejmostí na akcích rungorun.cz je i “ Kejta party v Bufetu u Vlka“.

Kategorie pro hlavní závod jsou: maminka, tatínek, babička, dědeček, dvojice: maminka a tatínek, babička a dědeček.

 

Trať závodu je vedena v krásném prostředí městských lesů, kolem rozhledny Milíř ve Vysoké nad Labem. Zde je kontrolní bod a dále zpět do cíle k rybníku Biřička.

Věk Vaší ratolesti je omezen pouze tím, co se Vám vejde do kočárku/sportovního vozíku.

Věříme, že zažijete nezapomenutelný zážitek a strávíte tak den trošku jinak, netradičně.

 

Centrum Zdravého pohybu NW Live  http://nwlive.cz/hradec-kralove/ Vám při závodě nabídne možnost seznámení s technikou Zdravého běhu, nordic runningu a nordic walkingu, k dispozici walkingové i runningové hole – půjčovací i na prodej.

Vizí centra Zdravého pohybu NW Live http://nwlive.cz/hradec-kralove/ je návrat k přirozenému pohybu. Zaměřuje se na práci s hlubokým stabilizačním systémem a správné držení těla formou cvičení SM Systém, walkingových aktivit a harmonizačních cvičení.

Centrum Zdravého pohybu NW Live  Vám po celý den nabídne workshop pro všechny: Diagnostika formou hry – plnění zábavných úkolů pro děti i dospělé, na základě kterých lze odhalit chybné pohybové vzorce a doporučit další možnosti řešení pro správné držení těla (malování nohama, prstové divadlo, závod v píďalkách,aj.). Nordic walking a Nordic running – ukázky a krátká školení v cyklických intervalech v průběhu celého dne.









Termíny