Tradiční Slavnosti perníku na pardubickém zámku

Volný čas, Pro děti

Již po čtrnácté jsou na pátek 8. května připraveny na pardubickém zámku SLAVNOSTI PERNÍKU. Z bohatého programu si jistě vybere každý, vítány jsou zejména rodiny s dětmi.

 

 

Každé dítko si bude moci za laskavého dohledu Baby Jagy uloupnout perník z perníkové chaloupky, vyzkoušet sedání na lopatu nebo zdobení perníčků! Na dospělé i děti čeká pestrý jarmark perníku, medu, koření, tradičních dobrot, dřevěných a dalších výrobků, občerstvení, prezentace perníků, soutěže v pojídání perníku, perníková volenka, malování obrázků do perníkové galerie i další umělecké tvoření. Na třech scénách nebude chybět spousta pohádek, bude se tančit, zpívat a hrát. Věříme, že velkým lákadlem bude výstava perníkových forem připravená Východočeským muzeem, která je stejně jako další výstavy a expozice na zámku díky spolupořadatelství muzea součástí vstupného na slavnosti.

 

 

Vstupné na slavnosti zahrnuje volný vstup do areálu zámku včetně výstav a expozic Východočeského muzea: rodinné 150 Kč (dva dospělí a 1–2 děti), dospělí 70 Kč, děti 30 Kč (děti v kočárku 0 Kč)

 

 

Další informace na www.facebook.com/slavnostiperniku

 

 

Slavnosti perníku

8.5.2015

10-18 hod.

Zámek Pardubice

Vhodné pro: děti, rodiny s dětmi, bezbariérový vstup









Termíny