No Waves v Účku

Hudba

Vlny přes zimu zamrzly. Skejt se válí v rohu a ty na zemi. Hledáš sirky a připadáš si jako piece of shit. Seber se, skoč do vody a pojď udělat tsunami. 

Po pátečním pekle v Kokpitu přivážíme to přeživší z No Waves cirkusu i do města aut! 





Účinkují

/// KLUCI /// 
http://kluci.bandcamp.com/
Kluci z marmelády vyučujou rejv-pank nejen doma v Broumově. Taneční kytarový riffy šmrncnutý jednoduchou elektronikou, oldskůlovej rap jako od Beastie Boys a ozvěny kapel jako Hadouken nebo The Rapture. Něco takovýho v Čechách nikdo nehraje.

/// THE OXX /// 
http://theoxx.bandcamp.com/
Kolečko, křížek, křížek. Zpátky ke kořenům. Mají díry v tričkách, ale nebrečí. Je jim sotva osmnáct, ale už mají za sebou dost dobrou desku a s sebou vezou „čuráckej garage punk“. Skejty, piva, rokenrol!

/// EUGENE MORROW ///
http://bandzone.cz/eugenemorrow
Návrat na pochcanou rodnou hroudu. Rozhněvaný mladý muž Břit není nic jiného než nesympatický hipster. Je přiznaným blocpartyfilem a Eugene Morrow je gang jemu podobných indie-viduí tvořících muziku, která umí být správně zasněná, stejně jako pankově přímočará. A rozhodně na ně prej nechoďte s podělaným Edem Sheeranem, Tomášem Klusem nebo takzvaným skáčkem.

/// MAN DROPS HAT ///
https://soundcloud.com/jakub-jen/
Je půl druhý ráno, a po hodinách ticha začíná domem dunět dupot. Man Drops Hat energicky podupává do rytmu naléhavé modlitby, upřímné zpovědi, muže, který nemá ponětí o věcech jako je noční klid. Proč taky. Dostojevskij s akustickou kytarou.

Afterparty řeší SKINNY BOY a jeho vinyly. Zapomeň na šeď diskotéky a nech se hýčkat pestrobarevnou paletou stylů. Rock´n´roll, punkrock, ska, rockabilly, reggae, country, hardcore, funky, 50´s - nowadays, pop, pop, POP!!!





Termíny