POZNÁVEJ S IGRÁČKEM - interaktivní výstava legendární hračky v hradeckém Futuru

Výstava, Volný čas, Pro děti, Turistika

Výstava plná zábavy, soutěž o dovolenou pro celou rodinu a zmrzlina od KFC zdarma!

 

Zajímavosti z oblasti dopravy, zeměpisu, zvířecí říše, lidského těla, optiky, mechaniky a zvuku. A také hádanky, rekordy, velké Igráčkovo město a Igráčkova výrobní linka. Tato spousta zábavy čeká na děti v obchodním centru Futurum v Hradci Králové od 2. do 29. dubna na výstavě, kterou provází oblíbená česká figurka Igráček.  A nejedná se pouze o podívanou, u jednotlivých panelů se budou moci návštěvníci do výstavy přímo zapojit a vyzkoušet si vše na vlastní oči i uši. „ Jelikož první Igráček byl vyroben již v roce 1976 a u dnešních třicátníků byl oblíbenou hračkou, věříme, že plnění úkolů si užijí malí i velcí,“ uvedla Lucie Mikšovská, marketingová koordinátorka obchodního centra.

 

Výstavu opět doplňuje zábavný program plný her, soutěží, a navíc se zmrzlinou od KFC zdarma!  Při nedělním hraní čeká na děti například Den rekordů s Igráčkem nebo Krasohrátky.  Program začíná každou neděli od 14,00 hodin ve 2. patře obchodního domu. Tam také musí vhodit do slosovacího boxu svůj vyplněný soutěžní kupón všichni, kteří chtějí vyhrát dovolenou pro celou rodinu na Kolínské boudě v Peci pod Sněžkou.  Pro výhru rodinného pobytu pro 4 osoby na 3 noci, se vstupem do bazénu a vířivky, je třeba správně odpovědět na 5 soutěžních otázek, odpovědi lze nalézt na Igráčkových deskách.

 

„Výstava i program je samozřejmě zdarma a na návštěvníky čekají i slevy v partnerských obchodech.  Výhodně tak mohou s dětmi navštívit vybraný film v 5D Cinema, změnit účes a hlavně rozšířit sbírku Igráčků v hračkářství Pompo,“ dodala Lucie Mikšovská.









Termíny