Zábavné Velikonoce v Juklíku

Volný čas, Sport, Pro děti

V Baby Clubu Juklík na Praze 5 připravili 2. a 3. dubna 2015 pro děti od první do páté třídy skvělý program plný zábavy. Bude se plavat, hrát sportovní hry i vyrábět! Po celý den vám pak bude k dispozici krásná zahrada plná atrakcí pro malé i velké návštěvníky.
 
Oba dny vše vypukne ve 14:45 plaváním, a ne ledajakým! Na děti čeká 50 minut soutěží, her a lumpáren ve vodě. Samozřejmě budeme lovit velikonoční kapry a hledat schovaná vajíčka. Vaše dítě nemusí být dokonalý plavec. Je ale vhodné, aby bylo na vodu adaptované a umělo se ve vodním světě orientovat. Jenom tak si všechny vodní hrátky opravdu společně užijeme!

Následuje občerstvení – ovoce a pití. A pak hurá do tělocvičny Monkey's Gym, kde na děti čeká dalších padesát minut gymnastiky a sportu. Všechny sportovní aktivity jsou vedené zkušenými instruktory. Na závěr se ještě můžete těšit na výtvarnou dílnu a po celé odpoledne vám bude k dispozici krásně vybavená zahrada, kde nechybí ani posezení pro maminky.

Bazén ani tělocvična bohužel nejsou nafukovací a pro váš komfort je rezervace nezbytná. Rezervovat celý blok můžete v Juklíku na Praze 5 osobně na recepci nebo telefonicky na 251 610 441. Cena celého vedeného bloku je 400, – Kč, vstup do herny a na výtvarnou dílničku je zdarma!

Co zabalit do Juklíku? Osušku, plavky, můžete brejličky, hygienické potřeby, sportovní oblečení. Lahev s pitím do tělocvičny. Ke svačině děti dostanou ovoce, pití a nějakou dobrůtku pro radost.

Adresa: Baby Club Juklík, U Jezera 2031, Praha 5, tel.: 251 610 441









Kontakty

www.juklik.cz

Termíny