Polívková smršť na Andělu

Volný čas

7 kuchařů, 7 dní, 7 různých polévek

 

Chcete udělat něco pro sebe? Začněte u dobré polévky. S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat něco pro své zdraví, předcházet mozkové příhodě a s polívkovou smrští uděláte i něco pro ostatní.

Poctivé jídlo je důležitou součástí prevence vzniku mnoha onemocnění, včetně mozkových příhod. Proto se ti nejlepší kuchaři rozhodli pro vás připravit své oblíbené polévky, které můžete ochutnat na několika místech v Praze. Máte jedinečnou příležitost během jednoho lednového týdne ochutnat polévky od takových kuchařů jako je Roman Paulus, Ondřej Slanina, Filip Sajler, Dita p. a další. Na to, aby byly polévky opravdu zdravé, bude dohlížet Kateřina Cajthamlová.

S polívkovou smrští se nejen dobře najíte, ale zároveň podpoříte provoz centra pro lidi po mozkové příhodě a úrazech hlavy ERGO Aktiv.

Pokud si polévku nedáte, podívejte se na www.polivkovasmrst.cz , kde najdete všechny recepty, další tipy, rady a soutěže. Dále se tam dozvíte, jak funguje samotné centrum ERGO Aktiv a jak vaše peníze pomáhají. 





Účinkují

skvělí kuchaři a kuchařky a výživová poradkyně.

  • Dita Pecháčková (Deník Dity P.)
  • Filip Sajler (Kluci v akci)
  • Jiří Štyft (Šéfkuchař restaurace

    a baru Spices)
  • MUDr. Kateřina Cajthamlová (Jste to, co jíte!)
  • Ondřej Slanina (Kluci v akci)
  • Partik Šandor (Šéfkuchař japonskérestaurace UMAMI)
  • Radek Kašpárek (pořady TV Barrandov – Kašpárku vař! a Co bude dnes k večeři?)
  • Roman Paulus
  • David Kalina
  • Další

 

Tým ERGO Aktiv, o.p.s.

  • Osoby po cévní mozkové příhodě a klienti centra odborné péče ERGO Aktiv
  • Zaměstnanci a přátelé ERGO Aktiv, o.p.s.




Termíny