Golf

Volný čas, Sport, Pro děti

První skutečně tréninkový golfový areál v centru Brna.

Kšírovka je tréninkový golfový areál otevřený skutečně široké veřejnosti. Na tomto místě zjistíte, že golf není jen pro snoby, ale že ho může vyzkoušet úplně každý a to již za dvě stovky. Mimo cvičných ploch zde naleznete také zázemí v podobě kavárny, slunné terasy a také třeba masáže a tělocvičnu. Vybavení samozřejmě zapůjčíme jak dětem všech věkových kategorií, tak i dospělým.

Kšírovka nabízí prvotřídní zázemí pro pokročilé golfisty i naprosté začátečníky. Tréninkovému areálu dominuje 270 -ti metrový driving range s třiceti - travnatými i umělými – odpališti, kde vyzkoušíte ty nejdelší rány. V českých podmínkách unikátní je i chipping zóna o velikosti 10 000m2, kde nechybí ani čtyři pískové překážky různých rozměrů a hloubek. Zde naopak procvičíte krátké přihrávky. Společně ještě se dvěma putting greeny pro trénink přesné hry Kšírovka představuje místo, které umožnuje nácvik všech herních situací, které zažijete při hře na golfovém hřišti.

Kromě cvičných ploch nabízí Kšírovka golfovou akademii – zmenšené  šestijamkové golfové hřiště určené široké veřejnosti. Golfová akademie Kšírovka je specifická nejen svým moderním designem, ale i přísnou garancí bezpečnosti všech hráčů na hřišti. Ti se pohybují mezi šesti jamkami s parem 3, dlouhými od 48 do 134 metrů. To vše s výhledem na nádherné brněnské panorama - hrad Špilberk a katedrálu sv. Petra a Pavla.









Kontakty

www.ksirovka.cz

Termíny