Cirk La Putyka: La Putyka

Divadlo, Volný čas, Divadlo, Výstavy
Kombinace akrobacie, tance, loutek a sportovních výkonů v originálním pojetí nového cirkusu, jenž nahlíží na atmosféru české putyky skelným pohledem střízlivého půllitru. Hospodská fantazie a změněná realita, na chvíli přestávají platit fyzikální zákony a hosté jsou svědky nečekaných akrobatických, hudebních i pohybových jevů. o se honí v hlavách hospodských štamgastů, předvádějí mistři ČR v akrobatických skocích na trampolíně, profesionální tanečníci nebo mistr bojového umění wu-shu. Originální pojetí inscenace vychází z českých reálií hospodského života.
„La Putyka je hospodský nový cirkus,” přibližuje svůj projekt Rostislav Novák. Představení je doprovázeno živou hudbou tria Vojtěch Dyk / Andrej Rády, Jakub Prachař / Jan Balcar a Jan Maxián / Pavel Skála, která není pouhým doprovodem, ale samostatnou jednotkou, jež dodává „šťávu“ pohybovým akcím.

KONCEPCE A REŽIE: Rostislav Novák ml., SKUTR a kolektiv
OBSAZENÍ: Jiří Kohout, Jan Maxián / Pavel Skála, Vojtěch Dyk / Andrej Rády, Jakub Prachař / Jan Balcar, Petr Horníček / Michal Boltnar, Jiří Weissmann, Lenka Vágnerová / Zuzana Havrlantová, Pavel Mašek / Alexandr Volný, Petr Dejl / Daniel Komarov, Tereza Toběrná, Zbyněk Šporc / Vojtěch Fülep, Rostislav Novák ml., Anna Schmidtmajerová a Vojtěch Fülep / Michael Vodenka
HUDBA: Jan Maxián, Jakub Prachař, Vojtěch Dyk a Petr Kaláb
SCÉNOGRAFIE: Hynek Dřízhal a kolektiv
KOSTÝMY: Kristina Záveská








Termíny