Holiday World 2015

Výstava, Film, Volný čas, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Veletrh cestovního ruchu Holiday World je nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. V roce 2015 se bude konat 24. ročník, který proběhne ve dnech 19. - 22. února 2015 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně s 9. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a 20. ročníkem veletrhu Golf Show.





Účinkují

České regiony v plné síle

Návštěvníci veletrhu budou moci prostřednictvím expozic téměř všech krajů České republiky procestovat celou naši zemi a získat zajímavé tipy na svoji příští dovolenou nebo výlety a možnosti trávení volného času. Mezi největší vystavovatele se řadí Jihočeská centrála cestovního ruchu, Ústecký a Liberecký kraj. Vystavovatelé připravují na svých stáncích taneční přehlídky, ochutnávky místních specialit atd. Například hned na úvod veletrhu dne 19. 2. proběhne na hlavním pódiu od 10.30 veřejná tisková konference Pohádkových regionů ČR.

Zahraniční vystavovatelé

Holiday World bude také přehlídkou a inspirací pro zahraniční cesty nejen do blízkých zemí, ale i velmi vzdálených. Kromě našich sousedů a blízkých evropských zemí včetně Středomoří mohou návštěvníci načerpat informace o exotických zemích jako Thajsko, Malajsie, Indonésie, Dominikánská republika, Kuba, Tchaj-wan, Jamajka, Salvador aj. Svoji veletržní premiéru si odbyde vystavovatel reprezentující dalekou Kostariku. K největším zahraničním vystavovatelem patří opět Slovensko a Turecko, atraktivní expozici bude mít třeba Sasko.

Společná prezentace lázní pod patronací SLL ČR

Na veletrhu Holiday World 2015 se podruhé představí ucelený blok „lázeňských“ vystavovatelů pod patronací Svazu léčebných lázní ČR. Návštěvníkům nabídne v celku a zároveň individuálně přehled lázeňských služeb a možností lázeňských domů. Jednotliví vystavovatelé se rovněž zapojí do návštěvnické soutěže Zájezdy za milion a nabídnou slevové kupony na svoje služby v průběhu roku 2015. 

Soutěž pro návštěvníky

Organizátoři připravují ve spolupráci se zúčastněnými cestovními kancelářemi opět soutěž pro návštěvníky veletrhu. Zájezdy za milion umožní pouze a jen návštěvníkům veletrhu získat slevové kupony na příští hlavní turistickou sezonu. Žádnou podobnou akci nebude možné nalézt na internetu, slevové kupony na zájezdy bude možné vyhrát pouze osobně na veletrhu Holiday World 2015. Na minulém veletrhu Holiday World 2014 si výherní kupon odneslo přes 100 šťastných návštěvníků. Výherci si tyto ceny odnesou přímo z veletrhu! Losování je veřejné před davy dalších přítomných soutěžících. 

World Film

Atraktivní a oblíbenou součástí veletrhu je víkendová přehlídka autogramiád, vystoupení cestovatelů a prezentace jejich nových dobrodružství, premiér nových filmů, cestovatelských výstav fotografií pod názvem World Film. Návštěvníci mají jedinečnou možnost setkat se oblíbenými osobnostmi živě a „cestovat“ s nimi po jejich stopách. Festival bude probíhat v Křižíkově pavilonu E ve dnech 21. a 22. února. Holiday World a World Film mají jednotné společné vstupné.





Termíny