Netradiční Vánoce

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Tradiční česká klasika: Rybí polévka a kapr s bramborovým salátem. I když je to jednou za rok, pro některé už je toho příliš :)

Honza Matějka, autor kurzů vaření v Chefparade například - kurz podle Gordona Ramsayho, Výlet do Provence, I Love Burgers a mnoho dalších, vymyslel originální Vánočně laděné menu.

Lahodný krém ze pstruha nebo houbový kuba určitě ozvláštní každou večeři, ať na Štědrý večer nebo kterýkoliv jiný prosincový den.

 Menu:
  • Krém z uzeného pstruha
  • Pečený candát s houbovým kubou
  • Krůtí prso na pomerančích s kaštanovým pyré
  • Gratinované pošírované jablko s vinným sabayonem

kontaktujte nás na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087





Účinkují

Jan Matějka





Termíny