PŘIJĎTE SI PRO DÁRKY DO DÁRKOVÉHO PALÁCE V AFI

Volný čas

V AFI Paláci vyroste i letos oblíbený DÁRKOVÝ PALÁC. Zákazníci, kteří nakoupí nejméně za 1500 Kč a prokáží se účtenkami, mohou za své nákupy získat hodnotné dárky. DÁRKOVÝ PALÁC bude k dispozici od 1. listopadu až do Vánoc.  Jako každý rok si zákazník AFI Paláce bude moci vybrat z širokého spektra dárků, které jsou rozděleny do čtyř kategorií podle výše útraty. 

 

Letos poprvé bude odměněn i zákazník s celkově největší hodnotou účtenek. Hlavní cena je televize LG 42LE s úhlopříčkou 107 cm. Druhý v pořadí získává digitální fotoaparát Canon IXUS.

 

 „DÁRKOVÝ PALÁC je naším každoročním poděkováním zákazníkům za jejich nákupy a věřím, že i letos si mezi dárky vybere úplně každý. Samozřejmě platí, že čím vyšší bude zákazníkova útrata, tím hodnotnější dárek si může z dárkového paláce odnést,“ říká Jana Michalcová, marketingová manažerka AFI Paláce.

 

DÁRKOVÝ PALÁC bude otevřen od 1. listopadu do 24. prosince 2014 každý den. Dárky se budou vydávat od 11 do 18 hodin do 12. prosince a do 10 do 20 hodin od 13. do 23. prosince. Na Štědrý den pak od 10 do 14 hodin.

 

www.afi-palac.cz









Kontakty

www.afi-palac.cz

Termíny