Holešovice Fashion Market 10

Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti

NESPOLÍHEJ NA JEŽÍŠKA, NAKUP DÁRKY NA HOLEŠOVICKÉM FASHION MARKETU

 

 

Poslední listopadový víkend dáme na frak všem neoriginálním „měkkým dárkům“ pod stromečkem.  Od pátku 28.11. do neděle 30.11. se haly 13 a 40 v Holešovické tržnici v Praze promění v ráj všech, kdo chtějí potěšit své blízké něčím nápaditějším, než tlustými ponožkami a  svetrem se sobem. Celé tři dny tu bude probíhat jubilejní desáté pokračování trhu s nezávislou módou, šperky a designem Holešovice Fashion Market.

 

 

Ježíšek si letos může vzít volno. Na akci se totiž představí přes 150 originálních prodejců a designérů z české a slovenské republiky. Každý účastník prochází ještě před konáním trhu pečlivým výběrem, aby byla zajištěna co největší originalita a kvalita nabízených produktů. Vybere si každý. Pro přítelkyni originální náušnice, či jiný šperk, pro přítele ležérní taška nebo mikina. Rodiče a děti potěší stánky s dětskou módou, či veselým barevným oblečením. Pro babičku a dědu si zase můžete odnést třeba hrníček nebo voňavé přírodní mýdlo.

 

 

Pořádně se pobavit se budete moci na některém ze zajímavých workshopů. Kromě šperků a módních doplňků si budete moci zatančit Salsu nebo si zažonglovat. Po celou dobu budou hrát skvělí Dj ´s, o bříška se postará kvalitní občerstvení jak pro milovníky masa, tak pro vegetariány. Po celodenních nákupech a čerpání inspirace jsou připraveny také oblíbené after parties.

 

 

Holešovice Fashion Market je otevřen pro každého v každém věku. Pro rodiče s dětmi je připraveno divadélko pro děti, opět bude fungovat také dětský koutek. To vše si můžete pořádně užít za každého počasí. Obě haly jsou vytápěné, s kvalitním zázemím. I kdyby venku trakaře padaly, vybrané kousky si  budete moci v klidu a teple vyzkoušet.

 

 

Vstup je opět zdarma a bez bariér.

 

 

 

Za tři roky konání Fashion Marketů v rámci projektu Nové trhy, se akce stala oblíbenou společenskou událostí, která vytváří prostor pro sdílení kreativního a inspirativního prostředí nejen pro současnou módní a designovou scénu, ale i pro další formy umění.  Tímto se také zásadně podílí na podporování lokálních tvůrců. Akci pořádají nezávislé módní značky Love Music a Plazma Lab, které zde budou opět prezentovat své nejlepší výrobky.

 

 

Více informací najdete na www.novetrhy.cz









Kontakty

www.novetrhy.cz

Termíny