Tradiční recepty Vietnamské kuchyně

Kurzy, vzdělání, konference

Vietnamská kuchyně je typická svou pestrostí a zároveň jednoduchostí. Přijďte se naučit připravit jednu z verzí tradiční polévky Pho, která je v dnešní době tak oblíbená.
Překvapí Vás jednoduchost přípravy letních závitků, které jsou jedním z nejchutnějších předkrmů. 
Bún chả jako další populární pokrm z této vzdálené země nemůže na našem menu také chybět.

Kurzem vás provede náš šéfkuchař Luboš Rychvalský, odborník na Asii a také autor tohoto kurzu.

Menu

  • Sinh tố xoài [šiň tó suai] koktejl s čerstvým mangem
  • Gỏi cuốn [zoi čun] studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem]
  • Phở bò [fhǣ ba] polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi phở a jarní cibulkou
  • Bánh xèo [pǣn kseo] syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou
  • Bún chả [bun čá]  grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem
  • Nước chấm [nús čam] pikantní dipy k masu, nudlím a polévkám

kontakt: email - rezervace@chefparade.cz

              telefon - +420 605 559 985









Termíny