Srnčí speciality - kurz vaření s Chefparade

Kurzy, vzdělání, konference

Podzim patří sezóně zvěřinových hodů. Přijďte se naučit úpravu srnčího masa v podání Radka Jakubce.

Kromě úpravy srnčího vás Radek naučí úpravu zvěřiny a předá vám cenné rady a zkušenosti, které jako jeden z nejlepších šéfkuchařů školy vaření Chefparade má.


Menu
  • Srnčí vývar s celestýnskými nudlemi a kapkou cherry
  • Srnčí mini řízečky v tymiánovém těstíčku Bramborová kaše s pórkem
  • Srnčí medailónky s čerstvým rozmarýnem a sušenými rajčaty podávané s čerstvým pečivem
  • Skořicová palačinka s horkým lesním ovocem a šlehačkou

kontakt : email- rezervace@chefparade.cz

                telefon - +420 605 559 985









Termíny