Kurz kresby malby

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference
Pro koho je kurz kreslení a malování? Kreslení je pro všechny. Naše kurzy jsou určeny pro děti a mládež, dospělé, seniory i rodiče s dětmi. Pro začátečníky i pokročilé.

Jste-li v kresbě začátečník, lektor Vám trpělivě povede Vaši nezkušenou ruku jednotlivými technikami kresby, nebude na Vás pospíchat. U některé kresebné techniky zůstanete déle, jinou se budete učit kratší dobu. Záleží jen na chuti.

Máte-li již nějakou zkušenost s kresbou, či malbou pak vězte, že kurz kreslení a malování je vhodný i pro pokročilé výtvarníky, či pro chronické začátečníky. Od kurzu kresby a malba můžete očekávat, že si v něm prohloubíte znalosti o kreslení a zlepšíte techniku kresby. Pravidelnou návštěvou kurzů a pravidelným kreslením, či malováním se budete stále více a rychleji zdokonalovat. Lektor vás navede, vaše zkoušení kreslení tak bude mnohem efektivnější, než kdybyste kreslení zkoušeli sami doma bez lektora.

Kurzy pro dospělé jsou v úterý a ve čtvrtek, pro děti v pondělí, úterý a pátek. K dětským kurzům lze přidat i techniku keramiky.









Termíny