KREATIV OSTRAVA na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Výstava

Ve dnech 10. – 12. října 2014 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě uskuteční výstava KREATIV OSTRAVA, která opět potěší všechny kreativce nabídkou novinek, kreativních dílen, zvýhodněných cen materiálů potřebných pro jejich tvorbu a originálních výrobků. 

Výtvarné dílničky, kreativní nápady a inspirace, materiál s výstavní slevou, handmade výrobky, seznámení s novinkami na trhu, workshopy, zábavný doprovodný program, soutěže - to je výstava KREATIV Ostrava.

V tvořivých dílnách si mohou návštěvníci vyzkoušet různé výtvarné techniky jako např. embossing, práci s papírem, enkaustika, malování na hedvábí, tvoření z polymerové hmoty, práce s korálky, pedig, razítkování, patchwork, pletení a další. Milovnice korálkování se mohou těšit na Korálkovou školu Darí Fejtkové a její oblíbené workshopy. Na výstavě se bude prezentovat velká řada kreativních obchůdků, ve kterých bude možné zakoupit jedinečné handmade výrobky. Nadšence tvoření jistě potěší zajímavé výstavní slevy materiálů potřebných pro tvoření. Již počtvrté se mohou obdivovatelé netradičních výtvarných stylů těšit na projekt Graffiti jako umění. Ostravská skupina BULLDOZERO.com si pro návštěvníky připravila nejen galerii svérázných výtvarných prací, ale také ukázky práce se sprejem.  

Souběžně lze navštívit na jednom místě po zaplacení 1 vstupného čtyřlístek výstav Teplo domova, Život bez bariér, Kreativ Ostrava a Sladké pečení.

Otevírací doba: 
10. – 11. 10.        10:00 - 18:00 hodin
12. 10.                10:00 - 16:00 hodin
Cena vstupného:
Dospělí                                    70,- Kč
Důchodci, děti, studenti, ZTP     50,- Kč

Hromadný vstup pro školy         20,- Kč

Platí VIP karta 2014









Termíny