Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip ❖ Nuummite ❖ Mayon

Hudba, post rock, alternative, metal
Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip
https://www.facebook.com/olafolafsonnandthebigbadtrip
https://bigbadtrip.bandcamp.com/
Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip vystoupí se svým setem k albu Selenopolis. To netradičně pojaté akusticky a jde o úplný odklon od dřívějšího zvuku kapely. S rozšířenou sestavou o perkusistu se místo elektrických kytar objevuje akustická kytara a loutna, místo bicí soupravy blízkovýchodní doumbek, tamburíny a šamanský buben. Skupina také poprvé ve větší míře využívá vokály a celá plejáda netradičních nástrojů je završena altovou příčnou flétnou. Jde o unikátní temný rituál v bažinách, vedoucí ke starodávnému ztracenému městu.

Nuummite
https://www.facebook.com/nuummiteband
https://nuummite.bandcamp.com/
Minimalistická instrumentální trojice bořící hranice mezi post rockem a black metalem. Kombinace melancholických pasáží a energetických erupcí osloví hlavně vyznavače Pelican, Russian Circles nebo třeba Alcest.

Mayon
https://www.facebook.com/mayonmetal
https://mayonmetal.bandcamp.com/
Erupce emocí, idejí, sonických explozí. Střetnutí dvou podobných světů. Oba toužily po svobodě, ale každý jinak. Nekonečné zvukové pláně, přecházející v hlukové bouře. Poezie hor. Krutost zimy i jarní krása. Tři kytary bez Iron Maiden. Rovnocenný dialog s vlivy od Nirvany po Napalm Death.








Termíny