Jak komunikovat a vzájemně si porozumět

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Mluvit stejnou řečí ještě neznamená, že si rozumíme. Mozek zpracovává slova specifickým způsobem, a tak mozek každého z nás mluví trochu jiným jazykem.

NLP přístupy a metody nám dnes pomáhají v běžném i profesním životě. S jejich pomocí snadno a rychle pochopíme, jakým jazykem k nám mysl druhých promlouvá. Porozumíme jejich řeči a jsme schopni na ni prospěšně a partnersky reagovat.

Získáte návody na rozmanité postupy, které využijete k dosažení shody v jednání s druhými. Najdete nové a účinné cesty pro jednání s lidmi na různých profesních i osobních úrovních. Vaše reakce budou rychlejší a pro druhé srozumitelnější.

Snáze pochopíte, co máte ve svých hlavách. Jak myslíte, mluvíte, reagujete. A co vás k tomu nutí. Podíváme se na mentální mapy uvnitř našich hlav. A nahlédneme i do mentálních map druhých lidí. Objevíte jejich moc a sílu v komunikaci a dosahování úspěchu.

Úspěch a příznivé výsledky se tak dostaví mnohem rychleji než bez znalosti těchto přístupů.

Seminář je dobrým tipem pro všechny, kteří jsou v každodenním kontaktu se zákazníky, kolegy či obchodními partnery a záleží jim na porozumění a dobrém výsledku při komunikaci s druhými.





Účinkují

Lektor: Lenka Kubáčová





Termíny