Eternally Damned Night -I-

Hudba, black, metal, death
Premiérový ročník blackmetalového sletu v brněnském klubu Melodka! ????
5. března se na pódiu ukáží: ⤵
⚫Stíny Plamenů (black metal)
https://www.facebook.com/stinyplamenu
Legendární plzeňskou formaci v čele s multikapelníkem Morbivodem snad není fandům černého kovu v našich končinách potřeba představovat. Za více jak 20 let působení na scéně i v současnosti představují jednu z nejvýraznějších formací a především jejich živá vystoupení patří k těm nejlepším která můžete na (nejen) našich pódiích vidět. Očekávat můžeme kromě starých klasik také novinky z poslední vydané desky "Jediný Poskvrněný Přítok" !
⚫Mallephyr (black/death metal)
https://www.facebook.com/mallephyr
Pražsko-plzeňská formace působící na scéně od roku 2014 si již za dobu svého fungování vysloužila poměrně zvučné jméno. Jejich precizní a nekompromisní živá vystoupení rozhodně nenechávají nikoho chladným. Těšit se můžeme na tracky z alb "Assailing the Holy" a "Womb of Worms" a snad i nějaké novinky!
⚫Eternal Damnation (black metal)
https://www.facebook.com/eternaldamnationband
Pořádající brněnské uskupení působí na scéně od vydání svého třískladbového dema z počátku roku 2018. Kromě staršího materiálu se určitě budete moc těšit na novinky z připravovaného alba "Wailing of the Stars". Jako menší ochutnávka může posloužit nedávno vydaný singl "Torment".
⚫Dark Seal (pagan black metal)
https://www.facebook.com/darkseal
Brněnským fans dobře známá parta, která se svým pohanstvím inspirovaným pojetím black metalu rozhodně neřadí mezi nováčky. S počátky v roce 2010 mají na kontě čtveřici alb a také dvojici hudebních videoklipů. V současnosti se můžeme těšit především na novinky z poslední desky "Stvoření Světa"
????DOORS: 19:30
▶START: 20:00








Termíny