PSH V PONORCE + DJ BART

Hudba
Přesunuto z prosince 2021!
Legendární rapová skupina Peneři strýčka homeboye působí na české scéně již od poloviny devadesátých let 20. století. Mezi zakládajícími členy najdeme Michala Opletala aka Oriona a DJ Ondřeje Čiháka (alias Shitness). V tomto duu nahráli své první 2 dema – Peneřina těžká dřina a Párátka Adventní Expresní Lyrici.
Debutové album s názvem Repertoár již vydali na vlastním labelu Terrorist?. V této době již byla sestava Orion, Vladimír 518 a DJ Richard. Roku 2003 DJ Richarda nahradil DJ Mike Trafik a v této sestavě se skupina ustálila.
Roku 2006 vydali PSH legendární desku Rap’N’Roll. Poté se členové na nějakou dobu odmlčeli, aby se mohli věnovat svým vlastním projektům. Vladimír 518 vydal v roce 2008 sólovou desku Gorila vs. Architekt a DJ Mike Trafik album H.P.T.N.
Další zásadní album PSH Epilog vyšlo v květnu roku 2010. Obsahovalo skladby jako například Udělejte bordel, Vim já či Můj rap, můj svět. Ještě předtím ale, v roce 2009, vyšla best of kompilace Zpátky do dnů – The Best Of. V roce 2011 vychází DVD Videodrome, které mapuje videoklipy PSH od v rozmezí let 1998 – 2011. Nechybí zde tracky Jižák, Praha, Parket či Můj rap, můj svět.
PSH si drží své postavení a jsou stálicí české hudební scény. Krom tohoto společného projetku vydávají také svá sólová alba a společně utváří label BiggBoss








Termíny