PŘESUNUTO: Gasoline Rainbow + Paradox Unit

Hudba, funk, alternative
Málo funku? Přijďte na koncert kapely Gasoline Rainbow a Paradox Unit. Druhý ze tří připravovaných pražských koncertů, kdy Gasoline Rainbow vystoupí vždy na jiném místě a s jinou kapelou, proběhne 17. 2. od 19:30 v Kampusu Hybernská. Jako hlavní chod bude všem posluchačům a tanečníkům devítičlenná kapela Gasoline Rainbow servírovat funk, soul a jazz. Proč právě sem? Protože do vás chce valit hudbu každý měsíc a představit další nové skladby. Pozvání k tomuto koncertu přijala brandýská sestava Paradox Unit, která večer otevře.
_______________________
GASOLINE RAINBOW
Pražská devítičlenná funková formace hrající autorskou tvorbu. Během posledních osmi let ušla cestu od hraní coverů až po psaní autorské tvorby, se kterou vystupuje na koncertech a festivalech po celé ČR. V tvorbě sestava navazuje na funk, soul, jazz nebo pop. Sestava z profi muzikantů na koncertech hraje zásadně do lidí a kdo přijde, nebude stát klidně.
Členové:
Klára Hurníková - zpěv
Roman Kříž - kytara
Josef Popelka - klávesy
Matěj Chvalkovský - baskytara
Ota Žák - bicí
David Vaňuga - trubka
Veronika Vajchrová - alt sax/baryton sax/flétna
Albert Prachovský - alt sax
Štěpán Hurník - tenor sax
PARADOX UNIT
Čtyřčlenná kapela z Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi, která vznikla v roce 2019. V standardní nástrojové sestavě (Vojtěch Špitálský - kytara/ zpěv, Daniel Maršík - klávesy/vokály, Martin Zítek - baskytara, Vojtěch Beránek - bicí/vokály) hrají bez hranic a žánrových škatulek a jistý tak máte poslech od jazzu přes funk až po soft-rock či hard-rock, přičemž vlastní tvorbu doplňují o výběrové covery. V září 2021 zveřejnili první oficiální single s videoklipem.

/LINE UP/
19:30 / PARADOX UNIT
20:30 / GASOLINE RAINBOW /VSTUP/
150,- / REGULAR
120,- / STUDENT
Vstupenky na místě v den koncertu hodinu před začátkem (18:30-19:30) nebo na GoOut. Pro více informací o připravovaných koncertech pište na gasoline.rainbow.band@gmail.com








Termíny