Tantra jóga pro ženy - Mohendžodáro - seminář

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Workshop na téma: Žena kněžka - žena čarodějnice.

Tajemné, zdravotní, zkrášlující  a omlazující cvičení pro ženy ze starodávné indické tradice. Příznivě ovlivňuje zdraví ženy, její vitalitu a krásu. "Lepší sex" však není cíl Tantra jógy, ale je to prostředek k dosažení vyššího vědomí. Nositelkou tohoto umění v Evropě je MUDr.Monika Sičová. 

Mohendžodáro = rituál, který učí žít v rovnováze, posiluje ženské vlastnosti, má omlazující účinky, má výrazně pozitivní účinky na fyzické zdraví, aktivuje žlázy s vnitřní sekrecí, zpevňuje pánevní dno, cvičení zvládne každá žena v každém věku.

Cena: 360 Kč

S sebou si vezměte šátek.

Rezervace místa nutná do 2.12.2021 na e-mailu: jara@kc12.cz a tel: 778 482 787

Koná se v KC „12“, J.Jovkova 20, Praha 4 www.kc12.cz

 

 





Účinkují

Lektorka: Blanka Milevová:
„Absolvovala jsem 6 ročníků Tantrické školy Mohendžodáro - Tantra jógy pro ženy, kurz Spirituální psychologie u Ivany Valové, výcvik katarzních technik a Osho meditací, Školu pánevního dna podle metody Renaty Sahani Skalové, výcvik systémových a rodinných konstelací, ošetření marma bodů a trojklanného nervu na obličeji, Dornovu metodu, Qua ša - starověkou čínskou masáž. Vědomě se věnuji sama sobě více než 20 let. Vše, co předávám dál, mám vyzkoušené hlavně sama na sobě.“
MOTTO: „Nezachraňuji tonoucí, je lepší umět plavat ve svých vodách.“ 





Kontakty

www.kc12.cz

Termíny