Zvuková masáž se sitár - ZDENĚK HLADÍK

Volný čas, Hudba

Hudba působí na naše emoce, podvědomí, ale hlavně svou vibrací dokáže mnohé odblokovat. Je to komplexní a mocný nástroj, tak přirozený, že si mnohdy ani
neuvědomujeme jeho sílu. Působí na celý náš organismus.

Během vystoupení Vás lektor krátce seznámí s používanými nástroji, následně se v uvolněné, pohodlné poloze vleže, či vsedě, ponoříte do zvuků zejména sitár, dále hangdrumu a dalších zajímavých a ojedinělých nástrojů. Využívá se zde ladění indických rág, exotických hudebních postupů i muzikoterapeutických prvků. Na závěr si můžete zúčastnit malého workshopu.

Věk: Vhodné pro všechny věkové kategorie

S sebou doporučujeme mít podložku, deku a pohodlné oblečení. Případně šátek na zakrytí očí pro maximální relaxaci.  Případně podložky můžeme zapůjčit.

Ideální poloha: vleže, vsedě.

Vstupné: 300 Kč

Rezervace míst na e-mailu: ruzickova@kc12.cz a tel: 778 482 786.

Koná se v Kulturním centru „12“, Pertoldova 10, Praha 4 Modřany, www.kc12.cz

 





Účinkují

Zdeněk Hladík - učil i studoval hudbu v Evropě, Austrálii a v Indii. Prošel celou řadou žánrů, od prvních kroků ve folku přes klasickou hudbu, country, jazz, rock, pop, až zpět k základním kořenům hudby. Nyní se věnuje hudbě východních směrů.
Je jedním z mála evropských sitáristů a s tímto nástrojem i koncertuje. Spolupracuje s mnoha organizacemi jako muzikant, učitel i muzikoterapeut. Některé hudební nástroje si vyrábí sám.

https://www.youtube.com/watch?v=UNsEOypWeFo&ab_channel=LadislavNovotn%C3%BD

 

https://www.youtube.com/watch?v=l-eeQ7vvTDs&ab_channel=Zden%C4%9BkHlad%C3%ADk

 





Termíny