RETURN OF STABILITY 2022 TOUR

Hudba, death, metal
Také si myslíte, že styl deathmetal je furt to samé „blití“ dokola? Máte pocit, že se v Čechách se nedá hrát deathmetal na úrovni??? Změnit názor se vám pokusí 4 deathmetalové kapel z různých koutů naší země v minitour nazvaném „Return to Stability 2.0.2.2“. 4 místa, 4 kapely, 4 různé pohledy a jedna ze zástávek právě v Kutné Hoře v oblíbeném klubu "Česká 1".
Neurotic Machinery – groove-progresivní deathmetal s vlastní tváří. Tachovští borci na muziku vždy měli svůj pohled a ten dotáhli téměř k dokonalosti na poslední desce. Propracovaná muzika, která svojí prezentaci v popředí s dvěma zpěváky nenechá nikoho v klidu.
https://youtu.be/P41qDrpSVIs
Elysium – týnecký deathmetal s prvky coru, který se nebojí techniky a tísnivé atmosféry s energickým živým vystoupením smete vše živé v dosahu.
https://youtu.be/7N-puT9YyoE
Dysangelium – poctivý deathmetalový buldozer, který už léta válcuje česká pódia svou poctivou muzikou. Klasičtější podání deathmetalu ve stylu starých SINISTER nebo borců KRABATHOR.
https://youtu.be/i6LE9f1OQcY
Phylactery – mladá kerosinová deathmetalová jízda, která tempa šponuje na maximum. Sype se, houpe se a celou dobu noha na plynu. Jízda jak prase.
https://youtu.be/Bp2op9nifCY








Termíny