Bambule Expo

Pro děti

Zábavné odpoledne s Bambulí

Zažijte den plný divadla, hudby, tance a kouzel na Bambule Expo, které se bude konat 31. 10. 2021 v KD Semilasso v Brně pod záštitou primátorky města JUDr. Markéty Vaňkové. Přijďte společně s Královstvím hraček Bambule podpořit regionální umělce a užít si zábavu podle svých představ. Uvidíte Sandru Riedlovou a její Zimní pohádku, zazpíváte a zatančíte si s hudebním programem Fantigo v podání Ivany Odehnalové a pak se s Jiřím Hadašem a jeho Kouzelným karnevalem vydáte na cestu kolem světa.

 

Cesta do světa fantazie

Všichni tři umělci provedou malé i velké světem fantazie a neuvěřitelných příběhů. V dobrodružném představení Zimní pohádka ožijí pod rukama Sandry Riedlové téměř metr vysoké loutky. Černoušek se vypraví na sever, až do Grónska, aby konečně viděl sníh. Seznámí se s Eskymákem Nanukem, ledním medvědem Ursusem, poprvé bude sekat díru do ledu a uloví rybu… A hlavně, uvidí sníh a potká Sněhovou vločku.

Ivana Odehnalová děti seznámí s vílou Fantigo, malířkou dětské fantazie, která je v jejich blízkosti vždy, když něco malují, tvoří nebo na něco myslí, i když ji zrovna nevidí. Ráda maluje to, co děti zrovna napadne, ale i to, co se děje kolem. Svět, ve kterém žijí, je totiž kouzelný a plný nádherných barev. Víla Fantigo děti provede tímto kouzelným světem pomocí písniček a společné hry.

Profesionální kouzelník a iluzionista Jiří Hadaš patří bezesporu k české kouzelnické špičce. Moderní magii se věnuje více než 20 let a za tuto dobu získal několik prestižních ocenění v soutěžích u nás i zahraničí. Do svých kouzelnických vystoupení umí vtáhnout nejen dospělé diváky, ale také nejnáročnější publikum – děti. Během jeho programu se můžete těšit na zábavná kouzla, tematické soutěže, hry, dětskou diskotéku, modelování balonků Balloon Twisting i ukázku z autorského programu Škola kouzel Jirky Hadaše.

 

Zábava (nejen) pro nejmenší

Během celého odpoledne budou v tanečním sále probíhat také taneční lekce s Pavlínou Vejnarovou, která si pro děti připravila skvěle zpracovaný koncept tance pro nejmenší.

V předsálí pak bude probíhat malování na obličej a další doprovodné aktivity.

 

Termín a místo konání:

31. 10. 2021 od 13:00 do 17:30 h

KD Semilasso, Palackého tř. 832/126, 612 00 Brno-Královo Pole

Cena vstupenky: 250 Kč na celé odpoledne

Vstupenky v prodeji na www.ticketportal.cz





Účinkují

Sandra Riedlová

Ivana Odehnalová

Jiří Hadaš 





Termíny