Kid & živý hudební doprovod v Kině Napajedla

Hudba
Speciální uvedení filmu KID od Charlino Chaplina s originálním živým hudebním doprovodem - zlínskou formací ve složení Daniel Foral (elektrické piano), Ondřej Goňa (elektrická kytara) a Tomáš Hrnčiřík (sampler).

Groteska o tulákovi, který se ujme nalezeného dítěte, oslavila 21. ledna 100 let o uvedení. Kino Napajedla při příležitosti tohoto jubilea a současně pětiletého výročí znovuotevření kina promítne tuto němou klasiku s živým hudebním doprovodem. Filmový snímek tak získá nový rozměr!

Co je víc než peníze a majetek? Láska a péče o milované osoby! Kid je nadčasová groteska o lidskosti a čistém citu, aneb jak chudý tulák Charlie k opuštěnému dítěti přišel. Ukazuje, že i s obyčejnými palačinkami můžete vykouzlit hostinu století, pokud stolujete s tím správným člověkem. A nepřekazí vám ji úředníci, uličníci ani nadpřirozené bytosti. První dlouhometrážní film Charlieho Chaplina slaví v roce 2021 sté výročí od uvedení. Stal se jedním z jeho nejznámějších a nejoceňovanějších snímků a řadí se tak k zásadním dílům světové kinematografie.








Termíny