HORKÝŽE SLÍŽE + RECKLESS_ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2.

Hudba, punk, rock
Koncert k turné v pořadí již ke čtrnáctému albu s názvem “Alibaba a 40 krátkých songov 2”, které vychází v září 2021. V rámci turné bude mít premiéru i videoklip k novému albu.
Jako host vystoupí místní kapela, kterým Slíže už léta dávají prostor. Tentokrát padla volba na kladenské RECKLESS!
COVID OPATŘENÍ
Vstup do budovy bude umožněn již od 18:00 hod., abychom mohli včas zkontrolovat Vaše platné očkování, PCR, nebo antigenní testy. Tyto testy jsou podmínkou pro vstup návštěvníků a mohou být předloženy ke kontrole v elektronické podobě.
Prosíme návštěvníky, aby nevnášeli nebezpečné předměty, vlastní jídlo a nápoje. Bude možné využít služby šatny.
Vstupenky zakoupíte v síti TICKETSTREAM
Na místě v den konání akce, bude vstupenku možné zakoupit za 450,- Kč.
Předkapela RECKLESS pochází z Kladna a její kořeny sahají až do roku 2003. Kapela hraje svižný melodický punk-rock, který po vzoru legend jako NOFX, Pennywise, Millencolin nebo Blink 182, úspěšně reprezentuje v naší malé české kotlině. Jejich energie je takřka neskutečná a songy odpalují jeden za druhým. V roce 2013 kapela prochází znovuzrozením a od té doby chrlí jeden singl za druhým. Debutové album „Co se děje“ z roku 2015 nahrazuje v roce 2019 novinkové CD s názvem „Kolaps“, které obsahuje i úspěšnou klipovku Vnitřní Boj. Součástí CD jsou i dvě bonusové skladby Carpe Diem a Lúzr, které kapela natočila jako singly v roce 2016.








Termíny