STREAM MUST GO ON - VOLUME 3

Hudba, rock'n'roll, garage, punk, rock
Stream Must Go On!
Živé koncerty jsou stále v nedohlednu. A proto streamujeme dál. Tentokrát punk rock a rock´n´roll, v těch nejlahodnějších podobách. Dva večery, 8 statečných kapel – věrných sedmičkářů, s top zvukem (pan Kuře) i obrazem (AVC CVUT). Při přestavbách rozhovory pod hlavičkou profíků Kids And Heroes Magazine. Pokud budete chtít klub podpořit, budeme vám nesmírně vděční, stačí zakoupit virtuální vstupenku v libovolné výši na Goout.net. Pomůžete i sdílením a zvaním přátel. Stream bude od neděle 14.3 zdarma ke shlédnutí komukoliv a kdykoliv až do skonání internetů. DĚKUJEME VÁM! S vámi to dáme!

PÁTEK 12.3.2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/listky/beneficni-stream-pro-sedmicku/whbi/

GIRL ON HORSE
https://www.facebook.com/girlonhorse
Páteční večer otevře mladá krev z garážového podsvětí Mělníka. Rock´n´Roll Garage Punk Rock, od každého ždibec, dohromady pěkně peprný kulový blesk – volume doprava, tři figury jako rozbušky, co se na pódiu odjistí a záhy vybuchnou. Poprvé, ale určitě ne naposled, živě (neživě) na 007!

THE VOLUME
https://www.facebook.com/thevolumeband
Žižkov tasí z rukávu silné eso. Kapela poměrně nová, ale postavy známé, až provařené. Punk Rock hutný a melodický. Šlape to jako blázen. No jako byste byli za velkou louží na stadiónu a koukali na support band Social Distortion! Pánové odehráli na 007 svou premiéru loni na jaře a vytřeli nám všem zraky i slechy!

SOUR BITCH
https://www.facebook.com/sourbcz
Holky slaví 13 let od svého vzniku! To, kam to s kapelou dotáhly, je neuvěřitelné. Každý jejich koncert bere dech. Beze srandy, ony jsou světové! Našli tu nejlepší kombinaci punku, rocku, rock and rollu, ale i underground popíku. Celý to dohromady funguje v každičkým šroubku. Kabriolet, slunce pálí, vítr v nekonečně dlouhých vlasech, černý brýle musí být, drink, cígo a jízda tvýho života. Kick Ass Dámská Jízda!

THE GANGNAILS
https://www.facebook.com/thegangnails
This is Baron Prášil kurňa skvělej Rock and Roll! Veteráni na scéně, since 2000, ovšem hoši stále duchem mladí, hudební invencí i odolností jater taktéž. Sestava pozměněna, nová deska na dohled i na omak, už je moct rozjet živé koncerty a zahltit publikum jednou peckou za druhou. Tak do té doby alespoň on lajn ochutnávka, pěkně s tanečkem přes tři pekla, punk, rock and roll, rockabilly, psychobilly, námořnický blues a kdo ví co ještě pánové hodí do placu. Každopádně to umí házet skvěle!









Termíny