Kadaňský Food festival 2021

Volný čas

V rámci třetího ročníku Food festivalu v Kadani k nám opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Můžete se těšit na ukázky světových kuchyní a mnoho dalšího. Opět k nám zavítá Hmyz na talíři, autoři tohoto projektu Vám mimo jiné předvedou i úpravu krokodýlího, žabího a hadího masa. Na pódiu Vám své umění ukáže také Marmelinda – držitelka několika světových ocenění.

Poprvé se představí také zástupci místních restaurací.

Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Od dobré kávy, italských specialit, lahodné čokolády, přes vegetariánskou kuchyni, rozmanité štrůdly, až ke kvalitnímu pivu a vínu. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny. 

Děti si budou moci nechat namalovat obličej od malířky Eriky Sarkoziové  připraveny budou skákací hrady a tvořivé dílničky.

Celým dnem nás provede moderátor Jiří Bláha a na podiu vystoupí kapela The Elevators.

Zájemci o degustaci vymazlených porciček z pánví našich kuchařských es si musí dopředu zajistit Food kartu, která bude v předprodeji v Turistickém informačním centru. Cena je 190 Kč za celé šestichodové menu. Neváhejte s jejím pořízením – množství porcí, které lze vydat za jeden den je omezené. 

Food festival bude otevřen od 10:00 do 17:00 hodin. Majitelům Food karet doporučujeme chodit průběžně, aby se vyhnuli velkým frontám. Příbory s sebou!

 





Účinkují

Marmelinda, Tomáš Kalina, Milan Václavík 





Termíny