BENEFIČNÍ STREAM PRO 007 VOLUME 1

Hudba, hardcore, metal, punk, crust
Kreas Promotion přišli s návrhem, udělat benefiční stream pro 007. Tak teda jo! Jdeme do toho a chceme to udělat společnými silami velkolepé! Dva večery, 7 nám drahých super hero kapel, žánry hard, fast and loud, tak jak je na kopci zvykem. Sety nehorázně krátké a maximálně zničující!
Rok 2020 Sedmička přežila. Další vyhlídky ale pořád nejsou dobré. Vaše podpora je pro nás víc než důležitá. Předprodej najdete na GoOut.net a můžete si vybrat libolnou výši příspěvku. Vše po zaplacení nejnutnějších nákladu půjde jako příma podpora klubu. Nejde o to, být v přesně danou dobu u počítače (ikdyž tučná sledovanost by nás všechny děsně potěšila). Stream ze záznamu zveřejníme posléze zdarma. Jde o support klubu, aby přežil i rok 2021.
Přenos technicky zajistí klub AVC ČVUT. Profesionální, šikovný a ochotný team!
DĚKUJEME VÁM VŠEM co nám pomáháte i co nás podpoříte!


---------------------------------------------
29.1.2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/beneficni-stream-pro-sedmicku/szirqer/

NARCOSA
https://www.facebook.com/narcosa666
Nová pražská kapela, postavy zcela známé, až provařené. Neučesaný death metal pocukrovaný crust punkem jako pekelný dortík. Poctivá old school nakopávka pozadí.

JONESTOWN
https://www.facebook.com/FastLoudandCrusty
Jednotka rychlého nasazení (nejen) z Kladna je zpět a to v původní sestavě. Hard Core Punk nadívaný crustem jako vykostěný krocan dynamitem. Since 2003!

I AM PENTAGON
https://www.facebook.com/iampentagon
Hard Core jako z devasátkovýho žurnálu. Geniální melodie, silný valivý odpor a ta správna řezničina v jednom. Postoje rovný, texty upřímný, never mind mid life crisis, here is I Am Pentagon!

DECULTIVATE
https://www.facebook.com/DecultivatePrague
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos. A toto jest dokonale ovládnutý chaos Hard Core Punku. V rychlosti, temnotě a síle na stupni 10 z deseti. Od roku 2017 masakruje ctěné publikum, kde se jim jen zlíbí.








Termíny