Prasečák IV ONLINE

Hudba, crust, hardcore, grind, punk, violence
Čtvrtý ročník benefičního koncertu v Trutnově, tentokrát věnovaný organizaci Feliti kastruje (www.feliti.cz), která se zabývá kastrací toulavých koček a obstaráváním krmiva pro kočky bez domova. Na letošním Prasečáku/Kočičáku zahrají:
Marne (grind, Orlová)
Členové ex-Hibakusha stále vykazují sílu a nasazení přeživších atomového výbuchu. Všechnu tu energii éserovnáempétřineboco pošlou do publika s rychlostí a vervou sobě vlastní. A v listopadu možná přivezou desku!
https://www.facebook.com/marneband/
Impulsealer (grindcore, Orlová/Soběslav)
Fúze členů Hibakusha a Bowelfuck dala vzniknout původně pouze studiovému dvoučlennému projektu, kde se snoubí prvky deathgrindu a grindcoru. Loňská eponymní deska solidně rozčísla tuzemské vody.
https://impulsealer.bandcamp.com/
Rosa Parks (hc-punk, Orlová)
Punkový projekt, pojmenovaný podle známé bojovnice za práva černochů. Svými texty, zabývajícími se zejména sexismem, rasismem a předsudky obecně dělá ostatně kapela Rose, která se odmítla podvolit tehdejším poměrům a zvyklostem, čest.
https://rosapunx.bandcamp.com/
Conquestio (crust punk, Pardubice)
Hc-punk v rytmu d-beatu z Pardubic v čele s charismatickou zpěvačkou Terkou (nás ale nezajímá, co má kdo mezi nohama, že jo Marku?), složený z ex-členů Life Possesion. Poslední zářez je loňské splitko se Sobras del Descontento.
https://bandzone.cz/conquestio
Blitzkrieg Boyz (panzer crust, Trutnov)
Místní crustovej tank s powerviolence prvky a vokálem jako od Vildy Čoka, dokud ještě nebyl tak trochu čokot. Poslední desku, neboli splitko s německýma Drecksch kluci určitě vezmou s sebou.
https://bandzone.cz/blitzkriegboyz
Člověk v plísni (hc-punk, grind, Trutnov)
Parta hic z místního nádraží, letošní skóre -1, další deska snad někdy bude.
https://clovekvplisni.bandcamp.com/
Není tu místo pro
fašismus
rasismus
sexismus
homofobii
transfobii
a podobný svinstva!








Termíny