POPPY SEED GRINDER / DEEP THROAT / AMOCLEN / YTIVARG

Hudba, death, grind, hardcore, black
Tak tu máme další pokračování našeho oblíbeného tematického seriálu „SHOW NO MERCY“. Sobota 27. března 2021 bude opět ve znamení chrastění, skřípotu a průplachu ušních bubínků. Do českobudějovického klubu MC FABRIKA zavítají:

POPPY SEED GRINDER
Legenda CZ brutal death/HC pohybující se na scéně již od r. 1997 opět v ČB ! aktuálně s novou zpěvulí (!) Bárou za mikrofonem. Rozhodně nečekejte operní zpěv, ale pořádný female brutal masakr.
https://www.facebook.com/PoppySeedGrinder
https://bandzone.cz/poppyseedgrinder

DEEP THROAT # „Throat Fuckin" Gore Grind # Hodonín/Děčín
Grindcoreová BRAZZERS pornoknížata poprvé v Českých Budějovicích, aktuálně prezentující své album Narcopulation (2018). Čekejte maximální možné šílenství, tělní tekutiny budou stříkat do všech směrů.
https://www.facebook.com/DeepThroatGrind
https://bandzone.cz/deepthroat

AMOCLEN # Grindcore # Liberec/Jičín
Antibiotická hudební laboratoř z lesa Řáholce valící poctivý grindcore. Na hudební scéně se pohybují od r.2007 a po dlouhé době mají tu čest zavítat se svými sedativy a tabletami opět do Českých Budějovic prezentovat své poslední album Diagnosis: Grindcore (2018)
https://www.facebook.com/Amoclen-355395284517070
https://bandzone.cz/amoclen

YTIVARG # Electrician Grind - Black # České Budějovice
Jihočeští elektrikáři YTIVARG, pohybující se na pomezí grind-blacku, opěvující taje a kult elektrotechniky. Aktuálně s novým EP "The Forgotten Past"
www.facebook.com/ytivargband
https://bandzone.cz/ytivarg

Zase se máte na co těšit a my pevně doufáme, že si přijdete večer řádně užít a pod pódiem podpořit všechny bandy!

Podrobnosti o akci z pohledu možných "pseudo" opatření proti COVID -19 budou včas zveřejněny. Doufáme, že se tato šílenost brzy přežene a že žádná omezení nebudou.

F.C. & YTIVARG

MC Fabrika
Jeronýmova 6, České Budějovice
www.facebook.com/mcFABRIKA
www.mcfabrika.cz








Termíny